Read the text and choose the correct answer. Extreme sports task you with overcoming difficult physical challenges. After all, it’s not easy to climb a mountain. But if you can complete these challenges, you will have a sense of your self-confidence. Some studies have found a strong link between extreme sports and a higher level of self-confidence. The self-confidence boost can have a positive impact on every aspect of your life. Extreme sports can be a good idea for everyone who is physically capable of meeting many complicated challenges. What statement is true, according to the text? Extreme sports may cause a sense of your self-confidence. Extreme sports boost a sense of responsibility. Extreme sports are linked with your physical capability. Extreme sports are more likely to be attractive to everyone.
Задание

Read the text and choose the correct answer.

Extreme sports task you with overcoming difficult physical challenges. After all, it’s not easy to climb a mountain. But if you can complete these challenges, you will have a sense of your self-confidence. Some studies have found a strong link between extreme sports and a higher level of self-confidence. The self-confidence boost can have a positive impact on every aspect of your life. Extreme sports can be a good idea for everyone who is physically capable of meeting many complicated challenges.

What statement is true, according to the text?

  • Extreme sports may cause a sense of your self-confidence.
  • Extreme sports boost a sense of responsibility.
  • Extreme sports are linked with your physical capability.
  • Extreme sports are more likely to be attractive to everyone.